• Ny

Stephalen Pure en sæbefri sæbe

36,00 kr. ekskl. moms

45,00 kr. inkl. moms
Leveringstid 1 - 3 hverdage

Fantastisk produkt! Huden føles enorm lækker og slet ikke tør. Kun naturlige og biologiske ingredienser. Gelen kan også bruges til håret.

Bemærk at den bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et naturligt produkt, lavet i respekt for mennesker og naturen uden kemi og kompromisser.

ml
Antal

Stephalen Pure

Naturlig rense gel med havtorn essens til at fjerne let skidt på sensitiv hud.

Havtorne ekstrakt, er kendt for sin uovertrufne evne til at kunne bekæmpe mikrobielle, parasitære og bakterielle infektioner. Den kan afhjælpe acne og udjævne arvæv og så indeholder den fantastiske anti-aging egenskaber. Den indeholder flere anti-oxidanter, som hjælper til restaurering af huden og hudforyngelse.

  • særlig kompatibel hudvask med naturlige og biologiske ingredienser
  • fri for syntetiske dufte og farver
  • Som shower gel også velegnet til hårvask
  • sæbe- og alkali-fri
  • hud-neutral pH værdi
  • NATRUE-certificeret

Når du køber dette produkt, har du non-profit organisationen NaTrues certifikat, som garanti for at du køber et produkt, som er lavet i ærlig respekt for mennesker og naturen.

ECARF er din garanti for at produktet ikke indeholder allergifremkaldende stoffer


Produktserien Physioderm sensitive nature,

som inkluderer PROTEXSAN - den innovative beskyttelsescreme med luteolin - er udviklet særligt til personer med meget stresset, atopisk og allerede irriteret hud. hvis "sensitive nature" produkterne bruges regelmæssigt, vil de endda kunne forhindre irritation af sensitiv eller irriteret hud. produktlinien er karakteriseret ved at alle formularer er baseret på naturlige aktive ingredienser.

"Physioderme sensitive nature" produkterne tilbyder firmaerne et bæredygtigt alternativ til at beskytte miljøet og deres ansattes hud på samme tid,

90% af alle tilfælde af dermatitis er irritations- og allergi-eksem, som følge af hudens direkte kontakt med skadelige substanser.
Renseprodukt
43 Varer
2020-09-01
Ny vare