Hudpleje, genfugter og plejer huden, kun naturlige ingredienser, ingen præservativer/konserveringsmidler

Huden

Top of the line hudprodukter fra Physioderm. Der bliver ikke skortet på kvaliteten. Beskyttelse af huden og sundhed på lang sigt er missionen! 3-punkts systemet er bygget helt simpelt op. BLÅ produkter: Bruges til at beskytte huden mod vandopløselige stoffer, som fødevarer, desinfektionsprodukter, rengøringsmidler, vaskemidler etc. GULE produkter: Bruges til at beskytte huden mod vanduopløselige produkter, som Olie, tjære, lak, grafit, maling etc. GRØNNE produkter: Er renseprodukter, som håndrens, shower, håndsæbe etc. LYSERØDE produkter: Er genopbyggende og genfugtende cremer GRÅ produkter: Desinfektionsprodukter

Aktive filtre

 • Active Pearls Håndrens

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler snavs, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som et af de eneste rensemiddler på markedet.

  Til medium snavs (3 ud af 5 streger)

  29,50 kr. ekskl. moms

  36,88 kr.
 • Active Pearls Plus hård snavs

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler skidtet, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som det eneste rensemiddel på markedet.

  Produktet bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et kemifrit og naturligt produkt.

  Til heavy dirt (4 ud af 5 streger)

  32,00 kr. ekskl. moms

  40,00 kr.
 • Ecosan mild sæbe

  Denne Physioderm sæbe er velenget til at vaske hænder og fødder i. Den er sund for kroppen og helt fri for skadelige elementer.

  Den er ideel til at fjerne let skidt og lugt fra hænder og fødder, uden at yde skade på huden.

  Til let snavs: 1 ud af 5 streger

  63,00 kr. ekskl. moms

  78,75 kr.
 • GREVEN SOFT K 2L.

  Denne Physioderm cremesæbe er velegnet til at vaske hår og krop i. Den er sund for kroppen og helt fri for skadelige elementer.

  134,00 kr. ekskl. moms

  167,50 kr.
 • Lordin træmelssæbe

  Lordin træmelssæbe, er vores absolutte topsællert. Den er både miljøvenlig, prisvenlig og forbrugsvenlig.

  Mange af vores kunder har udtalt at de sparer mellem 30-50% på sæben, når de går over til denne populære træmelssæbe fra Greven.

  319,00 kr. ekskl. moms

  398,75 kr.
 • Neptune Touchless Dispenser

  Denne dispenser er særlig velegnet til dem der ikke gider at gøre rent eller dem der gerne vil have at der ser pænt ud altid. Med denne dispenser behøver du ikke at røre ved noget og kan derved holde dispenseren fri for snavs og sorte fingre.

  Hvor mange gange har man ikke stået og skuret en dispenser med en en gammel tandbørste - aldrig mere!

  288,00 kr. ekskl. moms

  360,00 kr.
 • Nutri Safe creme til fødevarehåndtering

  Denne creme beskytter hænderne under arbejdet. Vand alene er med til at nedbryde fedt i huden og derfor er det vigtigt at vi under arbejdet beskytter den. Denne creme er ideel under madlavning, i fødevareindustrien og ved håndtering af vandopløselige produkter.

  300,00 kr. ekskl. moms

  375,00 kr.
 • PR88 Den usynlige handske

  Pr 88 Ursula Rath's absolutte bestseller.

  Med denne creme, skal du ikke bruge sæbe, ikke skurre hænder, ikke bruge oceaner af tid foran håndvasken. Smør på og gå i gang med abejdet.

  Det er i sandhed en effektiv usynlig handske, og derfor indeholder vores program naturligvis også dette lille mirakelmiddel. Hvis du ikke har prøvet PR 88 endnu, så vil du blive glædeligt overrasket.

  Datablad / Datasheet

  https://he-sko.dk/img/cms/pr88-liquid-data-sheet-en.pdf

  85,00 kr. ekskl. moms

  106,25 kr.
 • Protexsan den bedste hudbeskyttelse

  Protexsan er en fuldstændig gennemført hudbeskyttelsescreme med Luteolin. Hvis du bare skulle vælge et produkt til din hud, så skulle det være denne creme!

  Ingredienserne i denne creme, gør den til en usammenlignelig vinder blandt cremer. Den har individuel profylaxe, hvilket betyder at den kan neddysse eller ligefrem reducere symptomer på en belastet hud.

  99,00 kr. ekskl. moms

  123,75 kr.
 • Saniwip creme mod vandopløselige produkter

  Saniwip hudbeskyttelses creme mod vandopløselige produkter, er endnu et fantastisk produkt fra det natur og kvalitetsbevidste Physioderm.

  Saniwip beskytter huden når der arbejdes med vandopløselige produkter, såsom vand, rengøringsmidler, vaskemidler, desinfektionsmidler etc. Dit greb vil være helt uforandret med denne duftfrie creme.

  30,00 kr. ekskl. moms

  37,50 kr.
 • Stephalen Pure en sæbefri sæbe

  Fantastisk produkt! Huden føles enorm lækker og slet ikke tør. Kun naturlige og biologiske ingredienser. Gelen kan også bruges til håret.

  Bemærk at den bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et naturligt produkt, lavet i respekt for mennesker og naturen uden kemi og kompromisser.

  36,00 kr. ekskl. moms

  45,00 kr.