Physioderm hudbeskyttelse

Hudbeskyttelse (blå og gule)

Alle produkter i denne kategori, beskytter din hud før og under arbejdet, hvilket vil sige at cremen ligger et beskyttende lag mens du udfører dit arbejde. De BLÅ produkter er til vandopløselige produkter, som fødevarer, rengøringsmidler, vaskemidler, sved etc De GULE produkter: er til vanduopløselige produkter, som tjære, olie, harpiks, grafit etc

Aktive filtre

 • Nutri Safe creme til fødevarehåndtering

  Denne creme beskytter hænderne under arbejdet. Vand alene er med til at nedbryde fedt i huden og derfor er det vigtigt at vi under arbejdet beskytter den. Denne creme er ideel under madlavning, i fødevareindustrien og ved håndtering af vandopløselige produkter.

  300,00 kr. ekskl. moms

  375,00 kr.
 • PR88 Den usynlige handske

  Pr 88 Ursula Rath's absolutte bestseller.

  Med denne creme, skal du ikke bruge sæbe, ikke skurre hænder, ikke bruge oceaner af tid foran håndvasken. Smør på og gå i gang med abejdet.

  Det er i sandhed en effektiv usynlig handske, og derfor indeholder vores program naturligvis også dette lille mirakelmiddel. Hvis du ikke har prøvet PR 88 endnu, så vil du blive glædeligt overrasket.

  Datablad / Datasheet

  https://he-sko.dk/img/cms/pr88-liquid-data-sheet-en.pdf

  85,00 kr. ekskl. moms

  106,25 kr.
 • Protexsan den bedste hudbeskyttelse

  Protexsan er en fuldstændig gennemført hudbeskyttelsescreme med Luteolin. Hvis du bare skulle vælge et produkt til din hud, så skulle det være denne creme!

  Ingredienserne i denne creme, gør den til en usammenlignelig vinder blandt cremer. Den har individuel profylaxe, hvilket betyder at den kan neddysse eller ligefrem reducere symptomer på en belastet hud.

  99,00 kr. ekskl. moms

  123,75 kr.
 • Saniwip creme mod vandopløselige produkter

  Saniwip hudbeskyttelses creme mod vandopløselige produkter, er endnu et fantastisk produkt fra det natur og kvalitetsbevidste Physioderm.

  Saniwip beskytter huden når der arbejdes med vandopløselige produkter, såsom vand, rengøringsmidler, vaskemidler, desinfektionsmidler etc. Dit greb vil være helt uforandret med denne duftfrie creme.

  30,00 kr. ekskl. moms

  37,50 kr.