renseprodukter

Renseprodukter

Alle produkter i denne kategori, renser din hud hvad enten du bare skal vaske dine hænder eller skal rense hård snavs af. Fællesnævneren for disse produkter er at de er særlig hudvenlige

Aktive filtre

 • Active Pearls Håndrens

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler snavs, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som et af de eneste rensemiddler på markedet.

  Til medium snavs (3 ud af 5 streger)

  29,50 kr. ekskl. moms

  36,88 kr.
 • Active Pearls Plus hård snavs

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler skidtet, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som det eneste rensemiddel på markedet.

  Produktet bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et kemifrit og naturligt produkt.

  Til heavy dirt (4 ud af 5 streger)

  32,00 kr. ekskl. moms

  40,00 kr.
 • Ecosan mild sæbe

  Denne Physioderm sæbe er velenget til at vaske hænder og fødder i. Den er sund for kroppen og helt fri for skadelige elementer.

  Den er ideel til at fjerne let skidt og lugt fra hænder og fødder, uden at yde skade på huden.

  Til let snavs: 1 ud af 5 streger

  63,00 kr. ekskl. moms

  78,75 kr.
 • GREVEN SOFT K 2L.

  Denne Physioderm cremesæbe er velegnet til at vaske hår og krop i. Den er sund for kroppen og helt fri for skadelige elementer.

  134,00 kr. ekskl. moms

  167,50 kr.
 • Lordin træmelssæbe

  Lordin træmelssæbe, er vores absolutte topsællert. Den er både miljøvenlig, prisvenlig og forbrugsvenlig.

  Mange af vores kunder har udtalt at de sparer mellem 30-50% på sæben, når de går over til denne populære træmelssæbe fra Greven.

  319,00 kr. ekskl. moms

  398,75 kr.
 • Stephalen Pure en sæbefri sæbe

  Fantastisk produkt! Huden føles enorm lækker og slet ikke tør. Kun naturlige og biologiske ingredienser. Gelen kan også bruges til håret.

  Bemærk at den bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et naturligt produkt, lavet i respekt for mennesker og naturen uden kemi og kompromisser.

  36,00 kr. ekskl. moms

  45,00 kr.