1. klsses hudprodukter

ECARF produkter

For at bibeholde en sund hud, er det vigtigt at vibeskytter den. Det gør vi ved at bruge nogle beskyttende produkter inden vi går i solen, bruger vand, har hænderne i snavs eller andet. Efter endt arbejde, bruger de fleste et renseprodukt og her er det vigtigt ikke at bruge et skrappere produkt, end du har behov for. Til sidst plejer du din hud, ved at bruge nogle cremer med plejende og genopbyggende ingredienser i. PRODUKTERNE I DENNE KOMPLETTE SERIE, HAR MARKEDETS HØJESTE UDEMÆRKELSER MED BÅDE NATRUE OG ECARF CERTIFIKATERNE. I RESPEKT FOR MENNESKET OG NATUREN ER DET DIN GARANTI FOR 1. KLASSES HUDPRODUKTER.

Aktive filtre

 • Active Pearls Plus hård snavs

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler skidtet, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som det eneste rensemiddel på markedet.

  Produktet bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et kemifrit og naturligt produkt.

  Til heavy dirt (4 ud af 5 streger)

  32,00 kr. ekskl. moms

  40,00 kr.
 • Protexsan den bedste hudbeskyttelse

  Protexsan er en fuldstændig gennemført hudbeskyttelsescreme med Luteolin. Hvis du bare skulle vælge et produkt til din hud, så skulle det være denne creme!

  Ingredienserne i denne creme, gør den til en usammenlignelig vinder blandt cremer. Den har individuel profylaxe, hvilket betyder at den kan neddysse eller ligefrem reducere symptomer på en belastet hud.

  99,00 kr. ekskl. moms

  123,75 kr.
 • Stephalen Pure en sæbefri sæbe

  Fantastisk produkt! Huden føles enorm lækker og slet ikke tør. Kun naturlige og biologiske ingredienser. Gelen kan også bruges til håret.

  Bemærk at den bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et naturligt produkt, lavet i respekt for mennesker og naturen uden kemi og kompromisser.

  36,00 kr. ekskl. moms

  45,00 kr.