Frysehusbeklædning

Frysehustøj

Vi har frysehustøj som går ned til -30 grader og -50 grader. Kvaliteten er uovertruffen med den særlige sy-teknik, som gør tøjet med slidsikkert og holder bedre på varmen på de mest udsatte steder, som ved knæene. Siden er under opbygning, så kontakt vores kundeservice for information og tilbud på 4354 3090

Aktive filtre

 • Frysehus kedeldragt

  Frostkedeldragt med ekstra knæforstærkning til at holde knæene varme. Handy lynlås langs benet, gør kedeldragten nemmere at tage på, selvom frysehussko / støvler allerede er påført. Pelskraven giver varm lukning i nakken og lukkes med velcro. Justerbar rem for ekstra komfort.

  1.699,00 kr. ekskl. moms

  2.123,75 kr.
 • Frysehus overalls

  Ikke bare en overall: Den kommer med ekstra knæforstærkning til at holde knæene varme. Handy lynlås langs benet, gør bukserne lette at tage på, selvom frysehussko / støvler allerede er påført.

  889,00 kr. ekskl. moms

  1.111,25 kr.
 • Frysehusparca

  En lækker jakke beregnet til frysehus.

  1.298,00 kr. ekskl. moms

  1.622,50 kr.
 • Læderstøvle med Lammefor ews 9087

  Lækker lammeskinds støvle, som både kan bruges i frysehuse og udendørs. Med lynlås på skaftet hvilket gør den nemmere at få af og på.

  At støvlen er lavet af lammeskind indeni, betyder at den ikke så let bliver nedtrådt og derfor holder bedre på varmen igennem dens levetid. Læderbindingssålen og indlægssålen sørger begge for en bedre svedabsorbering og dermed får du en langt større komfort gennem dagen med denne støvle.

  SÅ LÆNGE LAGER HAVES!

  998,00 kr. ekskl. moms

  1.247,50 kr.
 • Super frostsok

  Disse dejlige varme sokker er lavet af 90% uld, 8% ployamid og 2% elastan, som gør dem både åndbare og varme, hvilket betyder at det mindsker udviklingen af et fugtigt miljø i skoen og dermed sure tæer.

  Har du tendens til varme og fugtige fødder, anbefaler vi at bruge dry-hands inden arbejdet påbegynder.

  127,00 kr. ekskl. moms

  158,75 kr.
 • Thinsulate frosthandske med skind i...

  Fleece handsker med Thinsulate foring. Meget smidig model og behagelig varm hvilket gør det specielt egnet til arbejde i køle- og frysehuse.

  129,00 kr. ekskl. moms

  161,25 kr.