Sikkerhedssko Vejle | HE Sko - arbejdssko dine fødder vil elske!

Sikkerhedssko Vejle

Leder du efter de bedste sikkerhedssko i Vejle? Hos HE Sko får du sikre arbejdssko med mulighed for at tilpasse fodbredde samt stødabsorbering. Resultatet: En sko dine fødder og led vil elske!

Hos HE Sko i Vejle får du sikkerhedssko bygget til dig. Mange sætter fejlagtigt lighedstegn mellem sikkert fodtøj og kompromis med komforten. Betyder det, at dine fødder skal tilbringe den lange arbejdsdag i et torturkammer, snarere end i et par sikre arbejdssko med samme komfort som dine sneakers? På ingen måde!

Vi forhandler sikkerhedssko, der er bygget til din fod og krop. Læs hvordan herunder. 

 

Man bliver aldrig træt af et vindende koncept

Når du bestiller sikkerhedssko i Vejle hos HE Sko, får du glæde af et koncept, der er skræddersyet til at gøre op med ømme fødder, trætte ben og et drænet energiniveau. 

Komfort, overskud og glade fødder vil alle dage være at foretrække over ubehag, træthed og fødder i en spændetrøje. Derfor giver vi dig mulighed for at bestille individuelt tilpassede sikkerhedssko, hvor du får behagelige og lette sko, som kan tilpasses i 4 forskellige bredder samt i graden af stødabsorbering. 

 

Vores fødder og kroppe er ikke ens. Derfor får du også den bedste pasform og komfort, når skoen matcher netop dig. Ved at kunne vælge den rette længde og bredde, slutter vores sikkerhedssko sig perfekt til din fod, mens muligheden for at indsætte den rette mængde stødabsorbering sikrer god affjedring fra hårde underlag, så stødende ikke forplanter sig med samme kraft i kroppen. 

Husk på! Hver gang du tager bare ét skridt, påvirkes kroppen med 3-5 gange din egen kropsvægt. Den rette stødabsorbering er derfor essentiel for at mindske belastningen på fødder og led.

Vores sikkerhedssko giver med andre ord perfekt pasform, komfort, mindre slid på kroppen og bedre energi. 

NB! Alle sikkerhedssko, -støvler, og -sandaler fås i 4 forskellige fodbredder og med 5 udskiftelig vægttilpassede stødabsorberinger. 

 

 Eksempel på sikkerhedssko i Vejle

 

Hvorfor er det rette fodtøj vigtigt?

Både butiksansatte, industriarbejdere, ansatte i sundhedsvæsenet, servicebranchen og mange øvrige faggrupper står og går meget på en typisk arbejdsdag. Det belaster kroppens led og muskler, hvilket giver ømme ben, dårlig kropsholdning og en krop uden energi. Det er hér, vi præsenterer vores vindende koncept.  

Hos HE Sko tilbyder hjælp til personer i både gående og stående arbejde. Let og behageligt fodtøj, gør tunge skridt lette samt gavner dine fødder og din krops velvære. 

Følelsen af almindeligt let hverdagsfodtøj kombineret med praktiske egenskaber som sømværn, ekstra åndbarhed, vandtæthed etc. bidrager ganske enkelt til en bedre arbejdsdag.

 

Vi sælger vores sikkerhedssko i Vejle – og du må gerne prøve dem!

HE Sko har hjemme i Vejle og sælger vores sikkerhedssko-, støvler- og sandaler online. Vi kører dog gerne ud og fremviser de enkelte arbejdssko. 

Her kan vi undervise, informere og yde professionel vejledning, så du er sikret de bedste sko til dit erhverv og dine behov. 

 

Kontakt os venligst på +45 4014 7090 eller salg@dk-agentur.dk for spørgsmål eller forespørgsel til præsentation af sikkerhedssko i Vejle og omegn.

 

Se et udvalg af vores populære produkter herunder.

Aktive filtre