Liste over varer efter mærke Physioderm

Physioderme er førende indefor hudbeskyttelse og innovation. med snart 100 års erfaring indenfor området, er du altid sikret den højeste kvalitet med disse produkter.
Forebyggelsen af hudsygdomme, er en kompleks mission, som kræver mere end blot kompatible produkter. hudbeskyttelse virker kun som et omfattende og integreret koncept. det kræver forskellige målinger, som skal bestemmes, koordineres og implementeres i en konsekvent, såvel som en organiseret måde. Der skal altid tages hensyn til de specifikke behov. Fortræffelig kompatibilitet og den højeste effektivitet, er to basale principper bag alle Physioderms produkter. Rå materialerne bliver nøje udvalgt og overholder meget strenge krav i forhold til den kosmetiske regulativ. Produkterne bliver testet efter de nyeste metoder in-house og også af eksterne institutter og produktionen er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001. udover det, er der etableret et miljøsystem, som er certificeret i følge: DIN EN ISO 14001, som sikrer den højest mulige bæredygtighed.
 • Active Pearls Håndrens

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler snavs, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som et af de eneste rensemiddler på markedet.

  Til medium snavs (3 ud af 5 streger)

  149,00 kr. ekskl. moms

  186,25 kr.
 • Active Pearls Plus hård snavs

  Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler skidtet, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som det eneste rensemiddel på markedet.

  Produktet bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et kemifrit og naturligt produkt.

  Til heavy dirt (4 ud af 5 streger)

  32,00 kr. ekskl. moms

  40,00 kr.
 • Contra Color til extrem snavs

  Special håndrens i pastaform til fjernelse af reducerbare farvestoffer.

  • lysegrå pasta
  • med reducerings og skidtfjernelses middel i
  • fri for opløsningsmidler

  OBS: Denne skal KUN bruges for de virkelig beskidte!

  79,00 kr. ekskl. moms

  98,75 kr.
 • Ecosan mild sæbe

  Denne Physioderm sæbe er velenget til at vaske hænder og fødder i. Den er sund for kroppen og helt fri for skadelige elementer.

  Den er ideel til at fjerne let skidt og lugt fra hænder og fødder, uden at yde skade på huden.

  Til let snavs: 1 ud af 5 streger

  63,00 kr. ekskl. moms

  78,75 kr.
 • GREVEN SOFT K 2L.

  Denne Physioderm cremesæbe er velegnet til at vaske hår og krop i. Den er sund for kroppen og helt fri for skadelige elementer.

  134,00 kr. ekskl. moms

  167,50 kr.
 • Neptune Touchless Dispenser

  Denne dispenser er særlig velegnet til dem der ikke gider at gøre rent eller dem der gerne vil have at der ser pænt ud altid. Med denne dispenser behøver du ikke at røre ved noget og kan derved holde dispenseren fri for snavs og sorte fingre.

  Hvor mange gange har man ikke stået og skuret en dispenser med en en gammel tandbørste - aldrig mere!

  288,00 kr. ekskl. moms

  360,00 kr.
 • Nutri Safe creme til fødevarehåndtering

  Denne creme beskytter hænderne under arbejdet. Vand alene er med til at nedbryde fedt i huden og derfor er det vigtigt at vi under arbejdet beskytter den. Denne creme er ideel under madlavning, i fødevareindustrien og ved håndtering af vandopløselige produkter.

  300,00 kr. ekskl. moms

  375,00 kr.
 • Protexsan den bedste hudbeskyttelse

  Protexsan er en fuldstændig gennemført hudbeskyttelsescreme med Luteolin. Hvis du bare skulle vælge et produkt til din hud, så skulle det være denne creme!

  Ingredienserne i denne creme, gør den til en usammenlignelig vinder blandt cremer. Den har individuel profylaxe, hvilket betyder at den kan neddysse eller ligefrem reducere symptomer på en belastet hud.

  99,00 kr. ekskl. moms

  123,75 kr.
 • Saniwip creme mod vandopløselige produkter

  Saniwip hudbeskyttelses creme mod vandopløselige produkter, er endnu et fantastisk produkt fra det natur og kvalitetsbevidste Physioderm.

  Saniwip beskytter huden når der arbejdes med vandopløselige produkter, såsom vand, rengøringsmidler, vaskemidler, desinfektionsmidler etc. Dit greb vil være helt uforandret med denne duftfrie creme.

  30,00 kr. ekskl. moms

  37,50 kr.
 • Stephalen Pure en sæbefri sæbe

  Fantastisk produkt! Huden føles enorm lækker og slet ikke tør. Kun naturlige og biologiske ingredienser. Gelen kan også bruges til håret.

  Bemærk at den bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et naturligt produkt, lavet i respekt for mennesker og naturen uden kemi og kompromisser.

  36,00 kr. ekskl. moms

  45,00 kr.