Vægttilpasset hæl stødabsorbering lindrer ryggen og leddene

Det udskiftelige vægttilpassede hæl stødabsorberings system, sikrer den rigtige stødpude for alles individuelle behov. det er sådan at trykket bliver naturligt reduceret og er målrettet mod at lindre ryggen.

Det vægttilpassede stødabsorberings system, hjælper samtidig med at reducere træthed, derved bevares den kompenserende handling af benenes og overkroppens muskulatur for at reducere presset.

Stødabsorberingens honeycomb element design, sikrer at skoens stødpude karakteristika bliver vedligeholdt gennem hele skoens livstid.

Multi-zone stødabsorbering lindrer forfoden

Multi-zone stødabsorberings systemet, kombinerer det udskiftelige hæl stødabsorberings system med en ekstra speciel stødabsorberings element, i trædepude og tå området. Dette letter naturlig gang og stående positioner og forhindrer muskelspændinger. De positive effekter når helt op til ryggen.

Ydermere kan sko, der er for stramme eller for stive ofte føre til forfodsproblemer, specielt som vi bliver ældre. Med et specielt stødabsorberings element installeret i forfoden, modarbejder disse sko disse negative effekter og giver en blød og behagelig følelse.