Pris for ryg-venlig sko

Organisation Sund Ryg, har tildelt Secura VARIO systemet deres "kvalitets segl" for at være særlig ryg-venlig.

Organisation Sund Ryg, indsamler og opbevarer viden om behandling af rygsmerter fra diverse medicinske specialister og informerer offentligheden om deres opdagelser. Organisationen har et tæt samarbejde med sundhedsforsikringer og de vigtigste medicinske handels organisationer, f.eks. Forum for sunde rygge - Bedre livstil, og Den Føderale sammenslutning af tyske rygskoler.

En vigtig byggeklods i forebyggelsen og behandlingen af ryg problemer, er brugen af egnede ryg-venlige hverdags produkter. Organisation Sund Ryg samarbejder med fysioterapeuter og medicinske handelsorganisationer for at etablere kriterierne for sådanne ryg-venlige hverdags produkter.

Sikkerhedssko med Secura VARIO systemet, er de eneste der opfylder disse høje standarter og er derfor blevet tildelt en pris som særlig ryg-venlige, et kvalitets produkt med det særlige "kvalitets segl" fra Organisation Sund Ryg.

Alle sikkerhedssko fra Steitz Secura VARIO og VARIO Vitality systemet er certificerede og anbefalede af følgende sammenslutninger: Forum for sunde rygge - Bedre livsstil og den Føderale sammenslutning af tyske rygskoler.

(Gesunder Rücken - Besser leben e. V. und dem Bundesverband der deutchen Rückenschulen (BdR) e. V.). For mere information: AGR e. V. Postfach 103, 27443 Selsingen; tlf: 04284 9269990; www.agr-ev.de