Dine vilkår og betingelser for brug

Reklamation

Har du modtaget et forkert produkt bedes du kontakte os på salg@dk-agentur.dk eller ringe til os på 4014 7090, husk at notere produktets navn, samt at beskrive fejlen.

Hvis du har modtaget en pakke, hvor der mangler et produkt, så kan du kontakte os på salg@dk-agentur.dk eller ringe til os på 4014 7090, husk at notere hvilket produkt der er tale om

Hvis du har modtaget et produkt som er defekt ved levering bedes du kontakte os på salg@dk-agentur.dk eller ringe til os på 4014 7090, husk at notere produktets navn, samt at beskrive fejlen

Vilkår

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. 

OBS! Produkter tages ikke retur, hvis de har været brugt. 

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Returneringsadresse:

DK-Agentur ApS.

Stentoften 27

7100 Vejle

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, og ikke mindst registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto, hvortil refusion kan foregå

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og HE Sko har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondanceform

HE Sko yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles HE Sko indenfor rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder HE-Sko returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Alle forsendelser til HE-Sko skal ske med omdeling, vi henter ikke din pakke på posthuset.

Ingen personlige oplysninger, der registreres på HE Sko.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos he-sko.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra PBS/NETS. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos he-sko.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status, men du er velkommen til at rekvirere den.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos he-sko.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra he-sko.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man selv ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang dette ønskes.

Fragt

Din pakke bliver sendt billigst muligt, mens det er vægten der er afgørende for fragtomkostningerne.