Om os

ALLE SKAL HAVE RÅD TIL ET GODT HELBRED!
HE sko har sat sund ryg og bæredygtighed i højsædet. Her bekymrer vi os om medarbejderens velbefindende på kort, såvel som lang sigt. For os er det vigtigt at medarbejderen får et godt arbejdsliv og stadig har masser af virilitet og livsglæde tilbage når pensionen banker på døren.
Vores Team
Underafdeling i DK-Agentur ApS og i tæt samarbejde med Barfods Specialisten, udvalgte fysioterapeuter, Steitz Secura og universitetet i Köln, netop for at sikre at du får den helt rigtige sikkerhedssko til at understøtte dit helbred og trivsel.
DK-Agentur ApS har pr. 1/2 2018 overtaget www.HE-SKO.dk
Steitz Secura har udviklet sikkerhedssko i over 4 generationer med helbredet som balancepunkt
Universitetet i Köln hjælper med at udvikle skoen med henblik på at følge kroppens og fodens naturlige anatomi og sikrer at skoen lever op til sin høje standard og kvalitet.
Vores danske samarbejdspartnere, understøtter og opgraderer den viden og ekspertise, som vi er så stolte over i vores team.
Informationer
Vi kan altid kontaktes til undervisning og/eller servicetjek, for du skal både have råd til de bedste sko, som understøtter dine behov, og have mulighed for professionel vejledning! Vi tager dig ved hånden hele vejen!