• Ny

Active Pearls Plus hård snavs

32,00 kr. ekskl. moms

40,00 kr. inkl. moms
Leveringstid 1 - 3 hverdage

Denne revolutionerende rense"sæbe" er Physioderms seneste geni-strej. Den indkapsler skidtet, så det bare preller af, når du skyller dig og den er slet ikke ødelæggende for huden, som det eneste rensemiddel på markedet.

Produktet bærer de eftertragtede NaTrue- og ECARF-certifikater, som er din garanti for et kemifrit og naturligt produkt.

Til heavy dirt (4 ud af 5 streger)

ml
Antal

High-Performance hudrensningsprodukt med skidtbindende castor-oil voks perler til at fjerne hård snavs, så som olie, sod, metalstøv og grafit.

- Med "Active Soft Pearls" og en høj-effektiv tenside kombination

- Særlig blid mod huden, eftersom den er fri for slibende skrubbemiddel

- Fri for opløsningsmidler

- PH neutral

- Luft fri

- NaTrue certificeret

- ECARF certificeret

Når du køber dette produkt, har du non-profit organisationen NaTrues certifikat, som garanti for at du køber et produkt, som er lavet i ærlig respekt for mennesker og naturen.

Du har ECARFs garanti for at dette er et allergivenligt produkt


Et ikke-irriterende alternativ til hudrenseprodukter, som indeholder skrubbemidler

Et komparativtt studie viser at hudrens ved hjælp af slibe-komponenter, er en general irritations faktor.

Det er bevist, at - i modsætning til afvaskning med slibe-komponenter såsom valnøddeskal pulver - reduceres omfanget af hudirritation og indikationen af en "barriere bruds lidelse" ved brug af innovative voks perler lavet af hydrogeneret ricinusolie.

Bemærk at vi ikke benytter plastikkugler i hverken vores skrubbemidler eller cremer, da det er stærkt belastende for miljøet og fiskene!

Se huden igennem et mikroskop!

Produktserien Physioderm sensitive nature,

som inkluderer PROTEXSAN - den innovative beskyttelsescreme med luteolin - er udviklet særligt til personer med meget stresset, atopisk og allerede irriteret hud. hvis "sensitive nature" produkterne bruges regelmæssigt, vil de endda kunne forhindre irritation af sensitiv eller irriteret hud. produktlinien er karakteriseret ved at alle formularer er baseret på naturlige aktive ingredienser.

"Physioderme sensitive nature" produkterne tilbyder firmaerne et bæredygtigt alternativ til at beskytte miljøet og deres ansattes hud på samme tid,

90% af alle tilfælde af dermatitis er irritations- og allergi-eksem, som følge af hudens direkte kontakt med skadelige substanser.Renseprodukt
24 Varer
2020-09-01
Ny vare

Download

Acive Pearls Plus

ASP Produkt information

Download (509.56k)

Natrue krav

Krav specificeringen fra NaTrue

Download (330.94k)