• Ny

Protexsan den bedste hudbeskyttelse

99,00 kr. ekskl. moms

123,75 kr. inkl. moms
Leveringstid 1 - 3 hverdage

Protexsan er en fuldstændig gennemført hudbeskyttelsescreme med Luteolin. Hvis du bare skulle vælge et produkt til din hud, så skulle det være denne creme!

Ingredienserne i denne creme, gør den til en usammenlignelig vinder blandt cremer. Den har individuel profylaxe, hvilket betyder at den kan neddysse eller ligefrem reducere symptomer på en belastet hud.

ml
Antal

Til Vanopløselige stoffer

Protexsan

Dette produkt er certificeret under ECARF, din sikkerhed for ikke at udvikle allergier.

Duft fri hudcreme med naturlig beskyttelse mod frie radikaler, særlig når huden udsættes for vandopløselige stoffer

Blandt andet indeholder den Oryza sativa, som er ekstremt godt til at bekæmpe frie radikaler, til at reparere og til at bekæmpe rynker og andre alderstegn. Den er meget mild, og gør den derved ideel til sensitiv hud.

Den indeholder Reseda Luteolin, som findes i natulige lægeplanter. Den anti-oxidative effekt, er to gange så kraftig, som effekten ved vitamin E. Den er stærkt anti-inflammatorisk, eksemhæmmende og meget meget mere.

Den indeholder samtidig vitamin E og coenzym Q10, som er særlig kendt for sine anti-aging egenskaber.

Cremen indeholder ceramider, som er særlig kendt for sine egenskaber til at genoprette fugtigheden i huden.

Se huden igennem et mikroskop

  • Indeholder luteolin, coenzym Q10 og vitamin E samt hudrelaterede lipider
  • Hurtig absorberet
  • Uden konserveringsmidler
  • Uden emulgatorer
  • Uden mineralske olier
  • silikone fri
  • duft fri

OBS: læs om den banebrydende creme på flyeren under "download"

Produktserien Physioderm sensitive nature, som inkluderer PROTEXSAN - den innovative beskyttelsescreme med luteolin - er udviklet særligt til personer med meget stresset, atopisk og allerede irriteret hud. hvis "sensitive nature" produkterne bruges regelmæssigt, vil de endda kunne forhindre irritation af sensitiv eller irriteret hud. produktlinien er karakteriseret ved at alle formularer er baseret på naturlige aktive ingredienser.

"Physioderme sensitive nature" produkterne tilbyder firmaerne et bæredygtigt alternativ til at beskytte miljøet og deres ansattes hud på samme tid,

90% af alle tilfælde af dermatitis er irritations- og allergi-eksem, som følge af hudens direkte kontakt med skadelige substanser.


hudbeskyttelsescreme
11 Varer
2020-09-01
Ny vare